GRATIS TRAINING

Werken met passie en plezier?

Schrijf je in voor mijn 3 delige videoserie ‘werken vanuit je hart!’.

Heb je al een tijdje het gevoel dat je te weinig van jezelf in je werk kwijt kunt? Dat je je niet écht betrokken voelt bij wat je doet? En voel je, dat jouw werk je niet de energie geeft die je zó graag zou willen voelen?

Misschien vind je het soms wat moeilijk toe te geven. Schaam je je ervoor dat je je eigenlijk niet zo veel motivatie voelt voor je werk… En houd je jezelf steeds weer voor dat het ‘toch zo slecht nog niet is?’… De praktische redenen om vol te houden hebben het tot nu toe steeds gewonnen. De zekerheid. Je fijne collega’s… Maar ook: wat moet je dán?

En toch… De onrust verdwijnt niet en soms heb je een leeg gevoel. Je mist simpelweg iets..! Er moet toch meer zijn?!

Inderdaad: er ís meer! Iedereen wordt geboren met specifieke passies en talenten, en die heb je niet voor niets! Wil je die écht uitschakelen tijdens werkuren?

Tijd om je gevoel serieus te nemen en op onderzoek uit te gaan! Ik geef je graag wat handvatten, met mijn gratis 3 delige videoserie ‘werken vanuit je hart’. Hierbij leer je:

  • Wat het belangrijkste startpunt is op weg naar meer plezier en passie in je werk
  • Waarom we vaak amper aan dit startpunt toekomen
  • Hoe je hier direct mee aan de slag kunt
  • Waarom dit startpunt een ónmisbare basis vormt voor de rest van je stappen
  • Welke fasen op weg naar meer passie en plezier nog volgen ná dit startpunt. Je kunt immers maar vast voorbereid zijn…! 😉

Zet nu de eerste stap en schrijf je hieronder in voor de gratis videotraining!

Wie ben ik?

Ik ben Miranda van Eenennaam, bore-outcoach en psycholoog. Mijn missie? Mensen bewust maken van hun passies, talenten en dromen, zodat ze deze veel meer mee kunnen nemen in hun werk.

Dat vraagt om persoonlijk leiderschap! Jezélf écht leren kennen – het ‘binnenwerk’. En vervolgens: actie en zichtbaarheid! Dat noem ik het buitenwerk. Je beloning: meer plezier, voldoening en energie in je werk!

Pin It on Pinterest