Online training

Het beste uit jezelf!

Voel je dat het tijd is om meer uit jezelf te halen?

Misschien herken je het wel. De stemmetjes in je hoofd, die zeggen: doe ik wel echt de dingen die bij me passen? Kan ik niet méér van mezelf laten zien op m’n werk? Of kom ik toch beter tot m’n recht in een ándere functie?
Ik heb mezelf die vragen jarenlang gesteld. Ik wist alleen niet goed wat ik ermee moest… Ik deed ontzettend m’n best. Probeerde goed na te denken wat ik dan zou willen, keek naar andere vacatures, kreeg carriére-coaching… Maar het hielp me niet voldoende. Ik had steeds weer het gevoel: ik kom geen stap verder. Het onrustige gevoel bleef.
Uiteindelijk besloot ik dat er iets moest gebeuren. Ik nam ontslag en ben op onderzoek uitgegaan. Naar mezelf en wat ik wilde, maar ook: wat heb ik gemist dat ook ánderen bij hun zoektocht verder zou kunnen helpen? Het resulteerde in mijn eigen model, met als basispijlers: zelfkennis (wie ben ik/wat wil ik/wat kan ik) en persoonlijk leiderschap (ook echt die dingen gaan doen, die nodig zijn om je doelen te bereiken).

Waarom lukt het niet altijd om het beste uit jezelf te halen?

N
Je hebt nooit geleerd hoe dat moet!
N
Je wórdt meer geleefd, dan dat je bewust bezig bent met persoonlijke groei
N
Je weet niet waar je moet beginnen
N
Je twijfelt of je überhaupt wel iemand met talent bent!
N
Je vindt het spannend om uit je comfortzone te gaan

 Wat gebeurt er als je dit samen met mij tóch aangaat?

I
Je hebt helder voor ogen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Zie het maar als je persoonlijke goud!
I
Je kent jouw persoonlijke do’s en don’ts om het beste uit jezelf te halen.
I
Je bepaalt een duidelijke richting waar je naar toe wilt werken – binnen of buiten je huidige werk.
I
Je gaat steeds meer staan voor wie jij bent.
I
Je ervaart meer voldoening, plezier en energie

Het beste uit jezelf halen was nog nooit zo makkelijk!

Je hoeft niet alles zelf uit te dokteren! Ik heb zelf lang gepuzzeld wat er voor nodig was om het beste uit mezelf te halen. Ik vond al dat uitpluizen en begrijpen uiteindelijk fantastisch, omdat precies dáár mijn missie bleek te liggen. Maar het is enorm tijdrovend geweest. Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Je kunt gewoon mijn online programma volgen – bestaande uit 4 uitgebreide modules. Je leert op een ontspannen manier, waar en wanneer je maar wilt, hoe je het beste uit jezelf kunt halen. En hoe je dit kunt vertalen in je werk! Met mijn kennis en mijn eigen ervaring om het beste uit mezelf te halen, leid ik je stap voor stap door het proces. Na afloop van deze training weet je wie jij in de kern bent, wat er voor jou echt toe doet, en wat er voor nodig is om het beste uit jezelf te halen. Je gaat aan de slag aan de hand van een helder actieplan. Door de gouden combi van zelfkennis en persoonlijk leiderschap, verwerkt in 4 online modules, kun jij je licht maximaal laten schijnen!

In de training doorloop je de volgende modules

De visie achter het beste uit jezelf halen wordt je glashelder!

Je krijgt zicht op de 3 grootste factoren die het vaak tot een enorme uitdaging maken om het beste uit jezelf te halen.

Je leert deze voortaan goed en snel te doorzien. Daarnaast weet hoe je deze factoren positief kunt beïnvloeden.

Je weet wat dé belangrijke vraag is, die je steeds weer moet stellen om het beste uit jezelf te halen.

Je leert jezelf grondig kennen aan de hand van maar liefst 6 verschillende invalshoeken (mijn bloem-model).

Dit geeft je helder zicht op jouw passies, dromen, talenten, waarden, persoonlijkheid en levenservaring.

Je weet waarom jij uniek bent en wat je onderscheidt van anderen. Dit geeft je richting en houvast!

Je kent nu de visie en gedachten achter het beste uit jezelf én je hebt grondig zelfonderzoek gedaan.

Maar we zijn er nog niet! Om voluit te bloeien, heb je een goede voedingsbodem nodig. Deze stelt jou steeds weer in staat om het beste uit jezelf te halen. Hoe je deze voedingsbodem zelf creëert, leer je aan de hand van 4 belangrijke thema’s. Een basis voor de rest van je leven, die je alle ruimte geeft om te bloeien!

Aan de slag met je actieplan! Je leert welke vraag de meeste mensen zichzelf niet stellen bij het maken van een actieplan, terwijl die vraag essentieel is voor het behalen van je doelen!

Daarnaast leer je aan de slag te gaan met de belangrijkste kernthema’s van persoonlijk leiderschap. O.a. verantwoordelijkheid, geïnspireerde actie, energiepeil en blokkades komen aan de orde. Zo staat niets meer in de weg om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen!

Resultaat van de onlinetraining

Je weet wat dé basis vormt om het beste uit jezelf te halen. Je neemt dit als uitgangspunt om verder te groeien.
Je hebt een fantastische zelfkennis. Met o.a. zicht op je dromen, passies, waarden, talenten en persoonlijkheid.
Je weet hoe je een stevige voedingsbodem kunt creëren, die als basis dient om je écht tot bloei te laten komen
Je weet waar je naartoe wilt werken, wat je horizon is
Je hebt een gedegen actieplan gemaakt
Je weet hoe je krachtig en slim persoonlijk leiderschap over jezelf kunt nemen en zo je doelen kunt behalen!

Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden

BASIS

Ik doe het zelf!

€239,- *
4 modules met:
Video’s
Audio’s
Meditaties
Vele tips & tricks!
Werkboek per module, met inzichtgevende vragen & opdrachten
* Excl. Btw.

PLUS

Stok achter de deur!

€399,- *
4 modules met:
Video’s
Audio’s
Meditaties
Vele tips & tricks!
Werkboek per module, met inzichtgevende vragen & opdrachten
E-mail support: Al je vragen stellen per mail Feedback op je werkboekopdrachten per mail Ik trek je aan je mouw als je achterloopt!
* Excl. Btw

VIP

Stok én coach!

€639,- *
4 modules met:
Video’s
Audio’s
Meditaties
Vele tips & tricks!
Werkboek per module, met inzichtgevende vragen & opdrachten
E-mail support: Al je vragen stellen per mail Feedback op je werkboekopdrachten per mail Ik trek je aan je mouw als je achterloopt!
Coaching: 4 Skype-coachsessies van 45 minuten: na elke module één. Hierin bespreken we je ontwikkelingen, ervaringen en vragen. Ook krijg je extra tips op maat!
* Excl. Btw.

Vergoeding werkgever

 Organisaties reserveren meestal jaarlijks een budget voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Sommige organisaties bieden daarnaast nog extra mogelijkheden aan, bijvoorbeeld om eens in de 5 jaar carrièrecoaching te vergoeden. Gemotiveerde medewerkers die hun talenten benutten, betekent voor organisaties namelijk: hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en minder uitval van medewerkers.

Deze online training draagt sterk bij aan duidelijkheid/ verdere ontwikkeling van je carriére. We staan ook uitgebreid stil bij verdere inzet van jouw specifieke kwaliteiten en talenten op je werk. Reden genoeg om vergoeding te vragen van je werkgever!

 Over mij

Ik ben Miranda van Eenennaam (MSc), coach & psycholoog. Mijn missie? Mensen het beste uit zichzelf laten halen, door de krachtige combinatie van zelfkennis en persoonlijk leiderschap! Mijn missie ontstond, nadat ik zelf jarenlang op zoek was naar wat ik op werkgebied wilde. Ondanks veel gepieker en gesprekken met coaches, kwam ik maar weinig vooruit. Later wist ik waarom: binnen de coaching lag de nadruk vooral op talenten. Er was er veel minder aandacht voor belangrijke elementen als passies en zingeving. Daarnaast was er amper aandacht voor persoonlijk leiderschap en blokkades die je in je zoekproces tegen kunt komen. Deze thema’s neem ik dus nadrukkelijk mee in mijn eigen coaching!

Meest gestelde vragen

Wat houdt een online-programma in?
Een online-programma kun je lekker vanuit je luie stoel volgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Via jouw persoonlijke code kun je wanneer je maar wilt inloggen op mijn online academie. Je klikt simpelweg op de les, en de rest spreekt vanzelf. Naast video’s en audio’s die ik heb opgenomen, krijg je tevens een werkboek met vragen en opdrachten bij elke les waar je mee aan de slag kunt.
Komt het dan wel aan, als het online is?
Ja hoor! Sterker nog: ik verwacht dat het de toekomst is! Het maakt niets uit of iemand live tegenover je zit en uitlegt wat er bij het luisteren naar je hart komt kijken, of dat je dit via een audio opname doet. Sterker nog: bij een vaste afspraak moet je maar net de zin en concentratie hebben, terwijl je een audio af kunt spelen wanneer en zo vaak je maar wilt. Je kunt er dus echt even voor gaan zitten of liggen op een moment dat je hier klaar voor bent. Het komt dus misschien nog wel béter aan!
Gaat deze training vooral over werk of over privé?
We zijn gewend een scheiding aan te brengen tussen ‘werk’ en ‘leven’, terwijl werk natuurlijk een onderdeel is van leven! Werk en privé beïnvloeden elkaar bovendien natuurlijk over en weer. Hoewel het online programma het meest wordt gevolgd door mensen die werkvragen hebben, is het ook geschikt om je leven ‘breed’ onder de loep te nemen en te kijken hoe je je leven in wilt richten. Alles wat je leert over het beste uit jezelf halen, is op elk gebied toepasbaar! Je kunt natuurlijk zélf bepalen waar je het zwaartepunt legt – zowel in de oefeningen uit het werkboek, als bij de doelen die je gaat stellen.
Hoe lang doe ik over deze online cursus?
Je kunt de cursus in je eigen tempo doen. Je krijgt elke week een mail met één module. Die module bestaat weer uit meerdere lessen. Houd voor elke module ongeveer 4 uur aan (video & audiotijd en opdrachten). Vaak is het goed om de lessen niet allemaal direct achter elkaar te volgen, maar de informatie te laten bezinken. Heb je minder tijd tot je beschikking? Geen probleem. Je werkt gewoon in je eigen tempo aan de modules en lessen. Die blijven gewoon tot je beschikking. Pas wanneer jij er aan toe bent, begin je aan de volgende les! Duurt dit je te lang, dan past de VIP-dag misschien beter bij je. Hierbij gaan we op één dag samen aan de slag, op basis van een gedegen voorbereiding. Kijk voor meer info hier. Heb je hier vragen over of kun je niet zo goed kiezen, neem dan contact met me op om te overleggen!
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Groei je, dan krijg je dat altijd weer terug. In lekkerder in je vel zitten, bijvoorbeeld. Of in de vorm van reacties van mensen om je heen. En wat dacht je dat geïnspireerde actie – dus actie die echt ontstaat op basis van wat jij wilt – teweeg kan brengen? Al 3 redenen die het waard zijn om in jezelf te investeren! Tot slot: als je een werkgever hebt, is het heel realistisch om na te gaan of er mogelijkheden tot vergoeding van de online training zijn. Werkgevers hebben vaak een budget dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling of carrière-ontwikkeling van hun medewerkers. Vraag eens na!
Wat maakt deze training bijzonder?
Toen ik zelf wilde uitzoeken hoe ik meer uit mezelf kon halen, duizelde het me soms. Ik hoorde en las allerlei tips, maar zag door de bomen het bos niet meer. Waar moest ik beginnen? Ook de coaching die ik kreeg sloot achteraf niet goed aan op mijn behoefte. Mijn eigen zoektocht, mijn ervaringen met de coaching die níet goed aansloot, en de visie die ik op basis daarvan ontwikkelde, heb ik allemaal meegenomen in deze training. Hij is logisch en gestructureerd opgebouwd en ik kan je echt digitaal bij de hand nemen. Ik bespaar je daarmee een tijdrovende en frustrerende zoektocht!

Dit mag je van mij verwachten…

Z
Ik neem je stap voor stap mee, langs de thema’s ‘het beste uit jezelf’, ‘zelfkennis’, en ‘persoonlijk leiderschap’
Z
Ik bied een heldere structuur en een logisch verhaal, dat goed te volgen is.
Z
Ik geef passende opdrachten per les. Je krijgt daarbij inzicht in je eigen patronen, en je oefent met ander gedrag.
Z
Bij email-support of coaching: ik stimuleer je om bij te blijven, beantwoord al je vragen, geef heldere feedback op je opdrachten en denk graag mee!

En dit verwacht ik van jou!

R
Jouw volle aandacht voor de audio’s, video’s en opdrachten. Dat betekent zowel een investering in tijd, als in aandacht.
R
Vermogen en bereidheid om naar jezelf te kijken en te reflecteren. Dit is nodig om goed profijt te hebben van de vragen uit het werkboek!
R
Bereidheid om te oefenen met nieuwe ideeën en gedrag. Old ways won’t open new doors!
R
Trek aan de bel als je merkt dat dingen te snel gaan, of dingen niet helder zijn! Alleen dan kan ik tijdig reageren en met je meedenken over een oplossing!

Investeren in jezelf is NOOIT een slecht idee. Je hebt er een leven lang profijt van!

Pin It on Pinterest