ONLINE TRAINING

‘HET BESTE UIT JEZELF!’


Krijg een zo compleet mogelijk beeld van ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik’!

 

Voel je dat het tijd is om meer uit jezelf te halen?

Misschien ken je het wel. Die stemmetjes in je hoofd. ‘Ik weet nog steeds niet wat ik wil!’. ‘Doe ik wel de dingen die écht bij me passen?’ Of: ‘er moet toch méér mogelijk zijn?’

Waarschijnlijk wuif je die gedachten vaak weg. Je hebt geen tijd of puf om erover na te denken. Of je weet niet waar je moet beginnen… En trouwens: zó slecht heb je het nou toch ook weer niet? En dus schuif je het weer voor je uit.

Maar dat knagende gevoel laat zich zomaar niet wegsturen… Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat het steeds weer terugkomt. Je kunt er blijkbaar niet omheen!

Negeer dat gevoel daarom niet langer. Als je denkt dat er meer mogelijk is, is dat niet voor niets! Het is tijd om tot volle bloei te komen – en om die dingen te doen, die écht bij je passen!

Waar komt dat zoekende gevoel vandaan?

Vanaf het moment dat je geboren wordt, komt er veel op je af. Informatie, prikkels, meningen van anderen… Of je nu wilt of niet, je wordt daardoor tijdens je leven beïnvloed. Zonder dat je er erg in hebt, verlies je vaak steeds meer de verbinding met jezelf: je gaat mee in de stroom van alledag – vaak op de automatische piloot. Die dingen die jou nu juist maken tot wie je bent, raken daarbij steeds een beetje meer ondergesneeuwd. Ook op school wordt er vaak maar weinig aandacht besteed aan die dingen die jou maken tot wie je bent. Je dromen, je passies, je talenten… Het maakt dat je steeds meer het zicht verliest op wie je werkelijk bent, wat er voor jou toe doet en waar je eigenlijk voor staat! Het is daarom helemaal niet zo gek, als je loopbaankeuzes hebt gemaakt, die eigenlijk niet zo in lijn zijn met wie jij als persoon bent. Dat kun je soms nog een aardige tijd volhouden. Maar er komt een tijd dat dat begint te schuren. Dat je de behoefte hebt om weer ’terug te gaan naar jezelf’. En dat je nieuwsgierig bent: wat is er nog meer mogelijk?! Zet die nieuwsgierigheid vooral in! Ga lekker op ontdekkingsreis. Want pas als je écht een goed beeld hebt van wie jij in de kern bent, kun je van daaruit stappen zetten. Je zult dus bij de basis moeten beginnen.

Zie het als ‘opnieuw in de spiegel kijken’!

Met een frisse blik kijken naar wie jij bent, wat je écht wilt en waar je talenten liggen. Kortom: jouw ‘persoonlijke goud’ ontdekken, dat je maakt tot wie je bent. Zodat je je leven en werk meer daarmee in lijn kunt brengen!

De online training ‘Het Beste uit Jezelf!’

Precies dát ga je doen bij deze training: opnieuw in de spiegel kijken. Je stelt jezelf belangrijke vragen, die je verder op weg helpen. Je staat grondig stil bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Acht weken lang ga je met een ander thema aan de slag.  Zo krijg je een zo compleet mogelijk beeld van jezelf! Dit geeft duidelijkheid en rust. Het is zó fijn, om in elk geval eens één keer alles rondom wie jij bent als persoon goed in kaart te brengen. Dit totaalplaatje kun je vervolgens als kompas nemen voor alle keuzes die je wilt gaan maken. Daarnaast kun je jouw zelfkennis natuurlijk fantastisch als uitgangspunt nemen voor functioneringsgesprekken of sollicitatiegesprekken!

De training bestaat uit 8 lessen

Maak het jezelf makkelijk!

Is het niet heerlijk als je niet alles zelf uit hoeft te dokteren? Maar een kant en klare structuur krijgt, waarmee je aan de slag kunt om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt? Ik heb zelf jarenlang gepuzzeld wat er voor nodig was om het beste uit mezelf te halen. Ik vond al dat uitpluizen en begrijpen fantastisch, omdat precies dáár mijn missie bleek te liggen. Maar het is wél enorm tijdrovend geweest…! Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik heb al voor je uitgezocht welke 6 invalshoeken essentieel zijn om een zo volledig mogelijk beeld van jezelf te krijgen. Die kun je in mijn online programma ontdekken. Met mijn kennis en ervaring om het beste uit mezelf te halen, leid ik je stap voor stap door het proces!

Wat levert de training je op?

Je hoeft nooit meer te twijfelen aan wat jouw passies en talenten zijn

Je weet welke dingen voor jou écht belangrijk zijn in leven en werk

Je hebt helder wat jij als persoon te bieden hebt, en kunt hier perfect gebruik van maken in bijv. netwerk- of sollicitatiegesprekken

Je hebt meer zelfvertrouwen: je weet immers wat je wilt, wat je kunt en waar je voor staat

Je weet welke richting je op wilt bewegen

Je hebt een kant en klaar actieplan voor de komende periode!

Kies welk pakket het beste bij je past!

BASIS

Ik doe het zelf!

Bij dit pakket ga je volledig zelfstandig aan de slag met de lessen, gewoon thuis en op welk moment je maar wilt!

Je krijgt 8 lessen met:

> Inspirerende video’s

> Leerzame audio’s

> Werkboek bij elke les

> Besloten Facebookgroep

Let op: Is dit voor jou niet voldoende en heb je een stok achter de deur/ stimulans nodig om écht aan de slag te gaan, dan past het PLUS-pakket misschien beter bij je!

Jouw investering: € 347,- (excl. BTW)

PLUS

Stok achter de deur!

Bij dit pakket ga je zelfstandig online aan de slag, maar met persoonlijke online coaching ter ondersteuning!

Je krijgt 8 lessen met:

> Inspirerende video’s > Leerzame audio’s

> Besloten Facebookgroep

 

En extra:

> Tussentijdse support

> Twee keer feedback per mail op je opdrachten

> Afsluitend gesprek na les 8 (1,5 uur, via Skype)

Jouw investering: € 797,- (excl. BTW)

Wat deelnemers over de training zeggen…

“Na een jaar sabbatical waarin ik heb genoten van de vrijheid en vrije tijd, kreeg ik de behoefte om me te richten op de toekomst. Een toekomst waarin ik mezelf meer recht kon doen. Ik voelde me wat rusteloos en stuurloos en ben toen op zoek gegaan naar een middel dat me zou kunnen helpen mijn gedachten en wensen meer te stroomlijnen en concreet te maken. Ik wilde weer stappen vooruit zetten! Ik ben zó blij deze online training in mijn speurtocht te hebben ontdekt! Het lesprogramma zit vol uitdaging in de vorm van diverse opdrachten en bijzonder inspirerende fragmenten, waarmee ik iedere les weer flink aan het werk werd gezet!

Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel meer inzicht kreeg in mijzelf; wie ben ik en wat heb ik te bieden. Dit neem ik mee als waardevolle bagage in de stappen die ik wil zetten – zowel op privé – als op professioneel niveau!”

Gabriëlle, 39 jaar, juriste

“Door deze training heb ik met vertrouwen de keuze kunnen maken om te veranderen van werksituatie! Misschien had ik de keuze anders ook gemaakt, maar dan had ik er niet zo rustig onder kunnen blijven… Door de afwisselende oefeningen, de heldere audio’s en de inspirerende filmfragmenten, kreeg ik er vertrouwen in dat er iets anders mogelijk is.

Het is mij door de training duidelijk geworden hoe ik het beste uit mezelf kan halen, wat ik écht leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik had er wel al vermoedens van, maar door er op deze manier mee aan de slag te gaan in combinatie met de juiste oefeningen, werd het nog concreter en vielen mijn angsten over een nieuwe keuze weg. Elke les deed ik met plezier en sloot ik af met een positief gevoel en nieuwe energie. Het werd me steeds duidelijker hoe ik zelf een verandering kon aanbrengen in mijn werksituatie!

Ik vond het erg prettig, dat de theorie in audio gegeven wordt. Een verhaal komt bij mij beter binnen als het me verteld wordt, dan wanneer ik het zelf moet lezen.

Verder is het fijn dat je zelf het tempo kunt bepalen, vooral als je ergens nog even wat langer over na wilt denken. Doordat je in de training vanuit verschillende invalshoeken over je situatie gaat nadenken, krijg je een heel compleet gevoel. Alles wordt meegenomen!

Het trainingsboek ligt bij mij nog steeds binnen handbereik… Het is zo fijn om tussendoor weer te lezen wat ik heb geschreven in antwoord op de oefeningen. Ook zijn de eerste stappen inmiddels gezet. De training bevestigt voor mij: een kleine stap kan het begin zijn van een grote verandering!”

Jorinde

 Tip: check vergoeding werkgever!

Organisaties reserveren jaarlijks een budget voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Sommige organisaties bieden daarnaast nog extra mogelijkheden aan, bijvoorbeeld om eens in de 5 jaar carrièrecoaching te vergoeden. Gemotiveerde medewerkers die hun talenten benutten, betekent voor organisaties namelijk: hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en minder uitval van medewerkers.

Deze online training draagt sterk bij aan duidelijkheid/verdere ontwikkeling van je carriére. Je staat ook stil bij de verdere inzet van jouw specifieke kwaliteiten en talenten op je werk. Reden genoeg om eens met je werkgever te overleggen of deze kan bijdragen!

 Over mij

Ik ben Miranda van Eenennaam (MSc), coach & psycholoog. Mijn missie? Mensen het beste uit zichzelf laten halen, zodat ze volop kunnen bloeien in hun werk! Mijn missie ontstond, nadat ik zelf jarenlang op zoek was naar wat ik op werkgebied wilde. Ondanks veel gepieker en gesprekken met coaches, kwam ik maar weinig vooruit. Later wist ik waarom: de nadruk lag steeds op talenten; er was er veel minder aandacht voor andere belangrijke elementen als passies, dromen en zingeving. Je begrijpt… deze thema’s neem ik nadrukkelijk mee in mijn online programma!

Vragen over het programma

Wat houdt een online-programma in?
Een online-programma kun je lekker vanuit je luie stoel volgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Via jouw persoonlijke code kun je wanneer je maar wilt inloggen op mijn online academie. Je klikt simpelweg op de les, en de rest spreekt vanzelf. Naast video’s en audio’s die ik heb opgenomen, krijg je tevens een werkboek met vragen en opdrachten bij elke les, waar je direct mee aan de slag kunt. Voordeel van online: je kunt binnen 5 minuten na aanschaf beginnen!
Komt het dan wel aan, als het online is?
Ja hoor! Het biedt zelfs voordelen. Bij een face to face gesprek moet je maar net zin en concentratie hebben, terwijl je het online programma kunt volgen op het moment dat je zin hebt. Bovendien kun je de audio’s afspelen wanneer en zo vaak je maar wilt. Je kunt er dus echt even voor gaan zitten of liggen op een moment dat je hier klaar voor bent. Het komt dus misschien nog wel béter aan dan wanneer dit je één keer live verteld wordt!
Gaat deze training vooral over werk of over privé?
Werk en privé beïnvloeden elkaar natuurlijk over en weer. Hoewel het online programma het meest wordt gevolgd door mensen die willen dat hun werk beter aansluit bij wie ze zijn, is het programma ook geschikt om je leven ‘breed’ onder de loep te nemen en te kijken hoe je je leven in wilt richten. Alles wat je leert over het beste uit jezelf halen, is op elk gebied toepasbaar! Je kunt natuurlijk zélf bepalen waar je het zwaartepunt legt.
Hoe lang doe ik over deze online cursus?
De cursus bestaat in totaal uit 8 lessen. Je krijgt elke week een mail met één les. De eerste les, de aftrap, is een wat langere les. Houd voor de rest van de lessen ongeveer 1 dagdeel aan (voor video, audio en doen van de opdrachten), dan zit je zeker goed. De rest van de week kun je dan de informatie verder laten bezinken, en je opdrachten eventueel nog verder aanvullen. Heb je het even erg druk? Geen probleem. De lessen blijven gewoon tot je beschikking. Pas wanneer jij er aan toe bent, begin je aan de volgende les!
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Deze training geeft je zicht op wie je in de basis bent – en ik vind eigenlijk dat iedereen daar ooit in z’n leven naar zou moeten kijken. Hoe kunnen we belangrijke keuzes maken, als we niet eens goed weten wie we in de kern zijn, wat we willen en wat we belangrijk vinden? Dit te weten geeft je houvast en zelfvertrouwen. Het is daarom een investering die je langdurig wat oplevert. Overigens: als je een werkgever hebt, is het heel realistisch om na te gaan of er mogelijkheden tot vergoeding van de online training zijn. Werkgevers hebben vaak een budget dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling of carrière-ontwikkeling van hun medewerkers. Vraag eens na!
Wat maakt deze training bijzonder?
Toen ik zelf wilde uitzoeken hoe ik meer uit mezelf kon halen, duizelde het me soms. Ik hoorde en las allerlei tips, maar zag door de bomen het bos niet meer. Waar moest ik beginnen? Ook de coaching die ik kreeg sloot achteraf niet goed aan op mijn behoefte. Mijn eigen zoektocht en de visie die ik op basis daarvan ontwikkelde, heb ik allemaal meegenomen in deze training. Hij is logisch en gestructureerd opgebouwd en ik neem je digitaal bij de hand. Ik bespaar je daarmee een tijdrovende en frustrerende zoektocht!

Bevat 8 lessen met video’s, audio’s en werkboek!

Nog één keer alles op een rij!

Z

8 lessen, verspreid over 8 weken

Z

Elke les vraagt ongeveer een dagdeel aan tijdsinvestering

Z

Elke les inspirerende audio’s en video’s, waarin je leert wat ‘het beste uit jezelf halen’ betekent en welke thema’s daarbij essentieel zijn

Z

Werken aan je zelfkennis vanuit 6 verschillende invalshoeken aan de hand van een heldere structuur

Z

Een prachtig werkboek met alle opdrachten en vragen die bij de lessen horen (je krijgt elke les een deel waar je mee aan de slag gaat)

Z

Toegang tot een besloten Facebookgroep, speciaal voor deze training, waar je jouw vragen en ervaringen met mij en de anderen kunt delen als je dat prettig vindt!

Z

Optioneel: PLUS-pakket met extra support en een stok achter de deur, feedback op je opdrachten en een afsluitend gesprek aan het einde van de training

Investeer in jezelf! Je hebt er je leven lang profijt van.

Pin It on Pinterest