ONLINE TRAINING ‘ONTDEK JE PASSIE!’

 

Ontdek welke vuurtjes er in jou branden!

Ontdek je passie!

Weet jij wat je passie is?

Moedeloos word je er soms van. Om je heen zie je allerlei mensen die hun passie(s) volgen. Die ergens helemaal voor gaan. En jij? Jij weet nog steeds niet wat je passie is… Hoezeer je het anderen ook gunt: het maakt je een beetje jaloers. Jij wilt nu eindelijk ook weleens weten wat je passie is! Maar hoe je er ook over nadenkt, je komt er maar niet achter wat dat dan zou moeten zijn. Sterker nog: je begint haast te geloven dat je misschien helemaal geen passies hébt!

Ben jíj dan uitgerekend iemand zónder passies?!

Begrijpelijk dat je dat soms denkt. Maar wacht toch maar even met die conclusie. Je bent zeker niet de enige die op zoek is naar z’n passies en die niet direct kan vinden! Uiteindelijk heeft iedereen wel één of meerdere passies – klein of groot. Waarom je dan toch niet weet welke? Dat kan allerlei redenen hebben, maar een belangrijke reden is vaak dat we erg veel in ons hoofd zitten. Daardoor vergeten we helemaal dat passie met gevoel te maken heeft! En juist bij dat gevoel komen we niet altijd even makkelijk… Zonde, want je passies kennen, levert nu juist zoveel op!

Waarom is het zo belangrijk je passie(s) te kennen?

Meer aandacht voor je passie(s), zorgt voor meer geluk en voldoening
Meer met je passie doen geeft een enorme energie-boost
Passie is een belangrijke richtingaanwijzer bij het bepalen wat je wilt qua leven & werk

Passie vormt de brandstof om je dromen waar te maken!

Dus… herken je dit?

Je weet niet goed wat je passie is
Soms denk je dat je misschien helemaal geen passies hebt
Je voelt een diep verlangen om je passie(s) te kennen
Je weet niet waar je moet beginnen
Je hebt een duwtje in de rug nodig

… dan is ‘Ontdek je passie!’ iets voor jou! Je leert:

Wat passie eigenlijk betekent
Wat er in de weg kan staan om je passie(s) te ontdekken
Wat jouw grootste passies zijn
Hoe je meer met je passie(s) kunt doen

De training bestaat uit 2 delen:

Elk deel bestaat uit leerzame audio’s, inspirerende video’s, een meditatie en een werkboek.

Hier serieus mee aan de slag gaan, kost je ongeveer een dagdeel per deel. Je kunt de delen natuurlijk ook in kleinere stukjes opknippen – net wat voor jou het beste past!

In deel 1 leer je wat het beste uit jezelf halen inhoudt. Welke basisgedachte ligt hieraan ten grondslag? Wat is er nodig om het beste uit jezelf te halen? En natuurlijk: welke rol speelt passie hierbij? We staan stil bij jouw eigen uniciteit en je leert met andere ogen naar jezelf te kijken.

In deel 2 leer je alles over passie: wat houdt passie eigenlijk in? En wat kan er in de weg staan om je passie echt te leren kennen? Natuurlijk gaan we ook concreet aan de slag om je passies te ontdekken! En leer je hoe je verder kunt als je je belangrijkste passies op een rij hebt.

P.S. Dit zijn de eerste twee delen van mijn 8-delige uitgebreidere online training ‘Het Beste uit Jezelf!’, die je naast je passie ook stil laat staan bij je dromen, talenten, zingeving, persoonlijkheid en biografie. Omdat passie een hoofdingrediënt is om te ontdekken wat je wilt, en de meeste mensen in eerste instantie hierop gericht zijn, heb ik nu de kortdurendere training ‘Ontdek je passie!’ gemaakt!

 Bevat 2 delen met video’s, audio’s, meditaties en werkboek!

 

Maak het jezelf makkelijk!

Is het niet heerlijk als je niet alles zelf uit hoeft te dokteren? Maar een kant en klare structuur krijgt, waarmee je aan de slag kunt om te ontdekken hoe je het beste uit jezelf kun halen en wat jouw passies zijn? Ik heb zelf jarenlang gepuzzeld wat er voor nodig was om het beste uit mezelf te halen. Ik vond al dat uitpluizen en begrijpen fantastisch, omdat precies dáár mijn missie bleek te liggen. Maar het is wél enorm tijdrovend geweest…! Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Met mijn kennis en ervaring  leid ik je stap voor stap door het proces!

Een deelnemer vertelt…

Na een jaar sabbatical waarin ik heb genoten van de vrijheid en vrije tijd, kreeg ik de behoefte om me te richten op de toekomst. Een toekomst waarin ik mezelf meer recht kon doen. Ik voelde me wat rusteloos en stuurloos en ben toen op zoek gegaan naar een middel dat me zou kunnen helpen mijn gedachten en wensen meer te stroomlijnen en concreet te maken. Ik wilde weer stappen vooruit zetten!

Ik ben zo blij deze online training in mijn speurtocht te hebben ontdekt! Het lesprogramma zit vol uitdaging in de vorm van diverse opdrachten en bijzonder inspirerende fragmenten, waarmee ik iedere les weer flink aan het werk werd gezet!

Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel meer inzicht kreeg in mijzelf; wie ben ik en wat heb ik te bieden. Dit neem ik mee als waardevolle bagage in de stappen die ik wil zetten – zowel op privé – als op professioneel niveau!

Gabriëlle, 39 jaar

Juriste

 Over mij

Ik ben Miranda van Eenennaam (MSc), coach & psycholoog. Mijn missie? Mensen het beste uit zichzelf laten halen, door ze te helpen helder zicht te krijgen op ‘wie ben ik, wat wil ik, en wat kan ik’! Mijn missie ontstond, nadat ik zelf jarenlang op zoek was naar wat ik op werkgebied wilde. Ondanks veel gepieker en gesprekken met coaches, kwam ik maar weinig vooruit. Later wist ik waarom: de nadruk lag vaak op talenten, en minder op belangrijke elementen als passies, dromen en zingeving. En: wat je in de weg staat die ook echt te volgen. Je begrijpt… deze thema’s neem ik nadrukkelijk mee in mijn online programma’s!

Vragen over het programma

Wat houdt een online-programma in?
Een online-programma kun je lekker vanuit je luie stoel volgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Via jouw persoonlijke code kun je wanneer je maar wilt inloggen op mijn online academie. Je klikt simpelweg op de les, en de rest spreekt vanzelf. Naast video’s, audio’s en meditaties die ik heb opgenomen, krijg je een werkboek met vragen en opdrachten bij elke les, waar je direct mee aan de slag kunt. Voordeel van online: je kunt binnen 5 minuten na aanschaf beginnen!
Komt het dan wel aan, als het online is?
Ja hoor! Het biedt zelfs voordelen. Bij een face to face gesprek moet je maar net zin en concentratie hebben, terwijl je het online programma kunt volgen op het moment dat je zin hebt. Bovendien kun je de audio’s afspelen wanneer en zo vaak je maar wilt. Je kunt er dus echt even voor gaan zitten of liggen op een moment dat je hier klaar voor bent. Het komt dus misschien nog wel béter aan, dan wanneer dit je één keer live verteld wordt!
Gaat deze training vooral over werk of over privé?
Werk en privé beïnvloeden elkaar natuurlijk over en weer. Hoewel het online programma het meest wordt gevolgd door mensen die willen dat hun werk beter aansluit bij wie ze zijn, is het programma ook geschikt om je leven ‘breed’ onder de loep te nemen en te kijken hoe je je leven in wilt richten. Alles wat je leert over het beste uit jezelf halen en passie, is op elk gebied toepasbaar! Je kunt natuurlijk zélf bepalen waar je het zwaartepunt legt.
Hoe lang doe ik over deze online cursus?
De cursus bestaat in totaal uit 2 delen. Het zijn de eerste 2 delen van de langere online training Het Beste uit Jezelf! Beide delen zullen ongeveer een dagdeel tijd kosten. De rest van de week kun je dan de informatie verder laten bezinken, en je opdrachten eventueel nog verder aanvullen. Heb je het even erg druk? De delen zijn ook op te delen in kortere stukken. Bovendien: de delen blijven gewoon tot je beschikking, er zit geen deadline aan vast.
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Deze training zit tjokvol informatie over het beste uit jezelf halen en het ontdekken van je passie. Op basis van deze informatie, heb je meer houvast bij het maken van keuzes – het dient eigenlijk als kompas. Het is daarom een investering die je langdurig wat oplevert.
Wat maakt deze training bijzonder?
Toen ik zelf wilde uitzoeken hoe ik meer uit mezelf kon halen, duizelde het me soms. Ik hoorde en las allerlei tips, maar zag door de bomen het bos niet meer. Waar moest ik beginnen? Ook de coaching die ik kreeg sloot achteraf niet goed aan op mijn behoefte. Mijn eigen zoektocht en de visie die ik op basis daarvan ontwikkelde, heb ik allemaal meegenomen in deze training. Hij is logisch en gestructureerd opgebouwd en ik neem je digitaal bij de hand. Ik bespaar je daarmee een tijdrovende en frustrerende zoektocht!

Nog één keer alles op een rij!

Z
De training bestaat uit 2 delen. De eerste gaat over het beste uit jezelf halen en de rol van passie daarbinnen, de tweede gaat over het ontdekken van je passie.
Z
Elk deel vraagt ongeveer een dagdeel aan tijdsinvestering.
Z
Elk deel bevat inspirerende audio’s, video’s, meditaties en een werkboek waarin je echt concreet aan de slag gaat
Z
Na de training ben je je veel bewuster van je uniciteit, heb je een glashelder zicht op je passie(s), en weet je wat je hiermee verder zou willen doen.

Investeer in jezelf. Je hebt er je leven lang profijt van!

Pin It on Pinterest