Selecteer een pagina

Over mij

In 2013 gebeurde er iets, waardoor ik glashelder kreeg wat mijn missie is: anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen en volop tot bloei te komen in leven & werk!

Op dat moment knaagde er bij mij al een tijd iets. Ik werkte bij een fantastische organisatie met leuke collega’s. En tóch voelde ik steeds sterker, dat mijn werk niet werkelijk aansloot op mijn passies en talenten.

Toen er een reorganisatie werd aangekondigd, schoot er door m’n hoofd: ‘ik hoop dat ik ontslagen word!’. Ik schrok van die gedachte, maar nam ‘m serieus. Enkele weken later diende ik zelf m’n ontslag in.

Zelfkennis als basis
Toen ik zocht naar wat dan wél bij me zou passen, realiseerde ik me iets belangrijks. Mijn werk in lijn brengen met wie ik ben, kon alleen als ik supergoed voor ogen had, wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Waarom had ik dit in 35 jaar tijd nog nooit écht goed in kaart gebracht? Dat zou toch de meest logische basis zijn, om steeds opnieuw mijn keuzes op te baseren?!

Het is typerend voor onze samenleving: er is amper ruimte om stil te staan bij wie je werkelijk bent. We leren niet dat we onze dromen serieus mogen nemen en dat ze veel over ons vertellen. We leren niet, dat de zin van ons leven weleens dezelfde zou kunnen zijn als die van een bloem: volledig tot bloei komen! Uitdrukking geven aan wie je in de kern bent. En we leren al helemaal niet wat daar vervolgens bij komt kijken. Ik ben ervan overtuigd, dat er daarom zo ongelooflijk veel mensen zoekend zijn!

Zelfkennis en persoonlijk leiderschap
Ik wist: hier wil ik iets mee! Ik was erop gebrand om verder uit te zoeken, wat erbij komt kijken om het beste uit jezelf te halen. Dat, wat al jarenlang een interesse was, werd serious business. Zo kwam ik tot een model, bestaand uit de 3 pijlers ‘zelfverbinding’, ‘zelfkennis’ en ‘persoonlijk leiderschap’, waarmee je stap voor stap het beste uit jezelf kunt halen. Ik gebruik het als dé basis voor mijn coachings en trainingen.

Precies die gouden combi van zelfverbinding, zelfkennis en persoonlijk leiderschap zorgden er ook bij mezélf voor, dat ik doe wat ik nu doe. Ik zet mijn eigen dromen & talenten én mijn achtergrond in psychologie en organisatie- antropologie optimaal in. Zodat ook jij kunt kiezen voor leven & werk in lijn ligt met wie jij bent!

Een eerste stap zetten? Download hieronder mijn e-book ‘Het beste uit jezelf!’!

h

OPLEIDINGEN

2016 Psychologie (BSc), Open Universiteit Amsterdam

2008 Organisatie-antropologie (MSc), Vrije Universiteit Amsterdam

2000 Maatschappelijk werk & Dienstverlening (BSc) University of Applied Sciences, Amsterdam

1996 Gymnasium Herbert Vissers College, Nw Vennep

WERKERVARING

Zelfstandig coach & tekstschrijver (2015-heden)

Loopbaancoach FNV (2013-2015)

Staffunctionaris MEE AZ (2008-2013)

Consulent MEE AZ (2003-2008)

DOWNLOAD HET E-BOOK

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacy verklaring.

Pin It on Pinterest