Lezingen/ presentaties

Op zoek naar een inspirerende spreekster voor een bijeenkomst of event? Ik geef met veel plezier een lezing of presentatie over één van de thema’s: ‘bore-out’ en ‘tot bloei komen’.

Uiteraard komt in elke lezing mijn achtergrond in psychologie en organisatie-antropologie naar voren. Zie hieronder de korte inhoudelijke beschrijvingen. Heb je interesse, of wil je een lezing op maat, neem dan contact met me op
voor de mogelijkheden!

Zicht op bore-out!

 Naar schatting heeft de helft van alle medewerkers die een burn-out denken te hebben, eigenlijk een bore-out. Dat betekent nogal wat! Oorzaken, aanpak en preventie van bore-out, zijn anders dan van burn-out. Dat vraagt om een grondige kennis van bore-out. En een aangepaste benadering om productiviteitsverlies en uitval te voorkomen! Leer tijdens deze lezing wat bore-out
inhoudt, hoe het ontstaat, wat het verschil met burnout is en hoe je hier als organisatie het beste op in kunt inspelen.

Het beste uit je medewerker!

 Medewerkers zijn hét kapitaal van een organisatie. Medewerkers die het beste uit zichzelf halen en hun talenten volop kunnen inzetten, zijn simpelweg goud waard. Maar daar is wel iets voor nodig.

 Leer tijdens deze lezing, wat het betekent om medewerkers tot bloei te laten komen, hoe je dit kunt stimuleren en wat er op macro-, meso- en microniveau van de organisatie voor nodig is om dit te bereiken!

Wil je me boeken voor een lezing, of heb je vragen? Neem dan contact met me op!

Pin It on Pinterest