Wil je af van dat knagende ‘is-dit-het-nou’-gevoel?

Wil je leren hoe je meer passie, plezier en voldoening in je leven en werk kunt creëren?

En ben je toe aan antwoorden die écht vanuit jezelf komen?

Dan is deze online-cursus iets voor jou!

Herken je dit?

N
Je voelt je eigenlijk niet zo betrokken bij de dingen die je doet (voor werk of privé).
N
Je plezier, inspiratie en energie staan al een tijdje op een laag pitje
N
Je doet veel dingen ‘omdat ze nu eenmaal moeten’ of ‘erbij horen’. Maar je hart gaat er niet sneller van kloppen…
N

Je kunt niet genoeg van jezelf kwijt in de dingen die je doet. Ze sluiten te weinig aan op jouw specifieke interesses en talenten.

N

Steeds vaker bekruipt je het gevoel: er moet toch méér zijn?

En toch…

I
Wuif je je gevoel weg. “Ach, zo slecht heb ik het nou ook weer niet!” Of: “Ik mag blij zijn dat ik een baan heb!”
I
Relativeer je het vaak met “Je kunt niet alles hebben…”
I
Negeer je dat die ‘pijnstillers’ inmiddels uitgewerkt raken
I

Steek je je kop in het zand, omdat je niet weet wat je dán moet…

Diep van binnen wéét je dat je jezelf tekort doet!

Waarom neem je daar genoegen mee?

Waarschijnlijk omdat je met je hoofd naar je situatie kijkt. Je hoofd richt zich op zekerheid en controle. Het is er op uit om je te beschermen tegen alles dat een ‘risico’ zou kunnen vormen.

Voor dingen als passie en inspiratie is in je hoofd geen ruimte. Daarvoor moet je bij je hart zijn!

Maar hoeveel ruimte krijgt je hart van jou? Hoeveel ruimte is er voor je wérkelijke verlangens en dromen? Want die komen nooit uit je hoofd!

Zolang je je hoofd dus laat domineren, gaat dat knagende gevoel van ‘iets missen’ niet weg …

Hoe zou het voelen als:

Je vlammetje weer volledig is aangewakkerd
Je weer dúrft te verlangen en te dromen!
Je weet wat er voor jou écht toe doet
Je je niet laat tegenhouden door angst!
Je je levendig en energiek voelt
Je van daaruit geïnspireerde actie kunt ondernemen!

Laat mij je helpen weer op je hart in te tunen!

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is naar je hart te luisteren. Ik was jarenlang Mrs Ignore-your-heart. Ik deed vooral wat op dat moment praktisch, veilig en verstandig was.

Totdat ik merkte dat ik iets miste: mezelf!

Stap voor stap leerde ik échte verbinding met mijn hart te maken. Met mijn dromen en verlangens. En steeds meer gaf ik deze een plek in m’n leven.

Als ik het kan, kun jij het ook! Je moet alleen weten waar je moet beginnen!

Precies daarom heb ik dit programma gemaakt. De essentiële dingen die ik ontdekte rondom zelf-verbinding, heb ik tot een logisch en overzichtelijk verhaal gemaakt. Daarnaast maak ik je door middel van vragen en opdrachten bewust van jóuw specifieke verbeterpunten. En vervolgens krijg je ook nog een flinke hoeveelheid passende tools, waar je direct mee aan de slag kunt!

Aan de slag!

Je kunt kiezen uit 3 manieren. Kies welke het beste bij je past!

BASIS

Ik doe het zelf!

€199,- *

10 lessen met:

Video’s
Audio’s
Meditaties

Toolkit vol tips & tricks!

Werkboek met inspirerende vragen & opdrachten

* Excl. Btw.

PLUS

Stok achter de deur!

€311,- *

10 lessen met:

Video’s
Audio’s
Meditaties

Toolkit vol tips & tricks!

Werkboek met inspirerende vragen & opdrachten

E-mail support:

Al je vragen stellen per mail

Feedback op je werkboekopdrachten per mail

Ik trek je aan je mouw als je achterloopt!

* Excl. Btw

VIP

Stok én coach!

€459,- *

10 lessen met:

Video’s
Audio’s
Meditaties

Toolkit vol tips & tricks!

Werkboek met inspirerende vragen & opdrachten

E-mail support:

Al je vragen stellen per mail

Feedback op je werkboekopdrachten per mail

Ik trek je aan je mouw als je achterloopt!

Coaching:

3 Skype-coachsessies van 45 minuten. Hierin bespreken we je ontwikkelingen, ervaringen en vragen. Ook krijg je extra tips op maat!

* Excl. Btw.

Dit kun je verwachten

Module 1 De kracht van zelfverbinding

Wat houdt het eigenlijk in om écht met jezelf verbonden te zijn? En waarom is dat zo enorm belangrijk? Maar ook: waarom kan het zo verdomd moeilijk zijn? Je leert de factoren te herkennen die hierbij een rol spelen. En je gaat na hoe dat in jóuw leven is. Een fase van bewustwording: je gaat steeds meer de ‘hekjes’ herkennen, die anderen of jijzelf in jouw leven hebben neergezet! Deze module omvat 6 weken met de volgende thema’s:

Module 2 Werken aan zelfverbinding!

Hier gaan we een laagje dieper! Aan de hand van vier belangrijke onderdelen van zelfverbinding ga je aan de slag. Je leert om je meer bewust te worden van wat er in je leeft, en dit ook serieus te nemen. Je komt in verbinding met de diepere (onbewuste) lagen in jezelf. Deze module zit bomvol tips & tricks om steeds opnieuw verbinding met jezelf te krijgen én te behouden!

Je leert tevens je passies, dromen, waarden en talenten kennen en… je gaat persoonlijk leiderschap nemen over jouw leven. Je stelt doelen en neemt geïnspireerde actie! En je weet hoe je met blokkades kunt omgaan die je onderweg tegen kunt komen.

Ook deze module omvat 6 weken.

Resultaat van de onlinetraining

Je hebt een beter en dieper contact met jezelf
Je bent je bewust van je wérkelijke verlangens, dromen en behoeften
Je herkent de blokkades die je kunnen weerhouden je verlangen écht te voelen
Je voelt het vlammetje in je weer branden!
Je ervaart meer plezier en voldoening in de dingen die je doet
Je weet hoe je je vlammetje kunt aansteken als íe even is gedoofd
Je durft beter te vertrouwen op je hart
Je weet beter om te gaan met angsten en andere blokkades

Je kent je passies, talenten, dromen en waarden. Je zelfkennis neemt flink toe!

Van daaruit neem je geïnspireerde actie!

Over mij

Ik ben Miranda van Eenennaam. Coach, psycholoog (BSc) en bore-out expert. 

Mijn missie? Mensen weer in hun kracht zetten, door ze bewust te maken van hun verlangens, passies en talenten! Zodat ze deze volop mee kunnen nemen in leven en werk.

Dat vraagt om persoonlijk leiderschap! Startpunt: échte verbinding maken met jezelf, weten wat je wilt en kunt én je blokkades kennen. Ik noem dat het ‘binnenwerk’. Pas daarna kun je heel bewust kiezen en focussen, en werken aan je zichtbaarheid. Dat noem ik het buitenwerk.

Je beloning: plezier, voldoening en energie in leven & werk!

Meest gestelde vragen

Wat houdt een online-programma in?
Een online-programma kun je lekker vanuit je luie stoel volgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Na inschrijving krijg je elke week een e-mail met een nieuwe les. Via jouw persoonlijke code kun je wanneer je maar wilt inloggen op mijn online academie. Je klikt simpelweg op de les, en de rest spreekt vanzelf. Naast video’s en audio’s die ik heb opgenomen, krijg je tevens een werkboek met vragen en opdrachten bij elke les.
Komt het dan wel aan, als het online is?
Ja hoor! Sterker nog: ik verwacht dat het de toekomst is! Het maakt niets uit of iemand live tegenover je zit en uitlegt wat er bij het luisteren naar je hart komt kijken, of dat je dit via een audio opname doet. Sterker nog: bij een vaste afspraak moet je maar net de zin en concentratie hebben, terwijl je een audio af kunt spelen wanneer je maar wilt. Je kunt er dus echt even voor gaan zitten of liggen op een moment dat je hier klaar voor bent. Het komt dus misschien nog wel béter aan!
Gaat deze training vooral over werk of over privé?

Je wens om je eigen verlangens en dromen beter te kennen, kan betrekking hebben op zowel werk als privé. Sommige mensen zijn op privégebied volledig tevreden, maar op werkgebied zijn hun wensen nog niet zo duidelijk. Anderen hebben een is-dit-het-nou gevoel met betrekking tot hun héle leven. Goed nieuws: alles wat je leert over zelfverbinding is op elk gebied toepasbaar! Wel kun je als je dat wilt zélf bepalen waar je het zwaartepunt legt. Dat betekent concreet dat je bij de oefeningen kiest of je breed insteekt, of het vooral op werk concentreert.

Wat als ik het qua tijd niet red?
Wil je iets veranderen, dan zul je tijd vrij moeten maken. De lessen kosten gemiddeld zo’n 2 uur per week. Zodat het ook als je druk bent, nog haalbaar en realistisch is. Je zult merken dat het per week verschilt –soms ben je na 1 uur klaar, soms kost het je iets meer tijd om de oefeningen in alle rust te doen. Verder is het de bedoeling dat je gedurende de week oefent met dat wat je geleerd hebt. Dat kost niet zoveel extra tijd: het kan gewoon tijdens je normale bezigheden. Het gaat er vooral om daarin meer bewustwording op gang te brengen. En: geen nood, mocht je het toch een keer niet redden om de les te volgen, dan schuif je de les gewoon een weekje op. Je kunt ze immers gewoon doen wanneer jij er tijd voor hebt! Uiteraard is het wel belangrijk de draad weer zo snel mogelijk op te pakken en het niet te laten versloffen…
12 weken? Ik wil juist een snelle oplossing van mijn probleem!
Begrijpelijk. Maar dat is nu juist vaak waar het mis gaat. We willen zo snel mogelijk van ons ongemakkelijke gevoel af. Maar dat ongemakkelijke gevoel is niet van de één op de andere dag ontstaan, en kan ook niet in 1 dag worden weggenomen. Juist de fase van het met jezelf verbinden wordt vaak overgeslagen. En precies daarom gaan we hier nu 12 weken aan werken. Er moeten best wat patronen worden hersteld, en dat kost nu eenmaal tijd. Zeker ook doordat we met oefeningen werken! Zou je dit in een paar weken doen, dan raak je waarschijnlijk overwhelmed.
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Groei je, dan krijg je dat altijd weer terug. In lekkerder in je vel zitten, bijvoorbeeld. Of in de vorm van reacties van mensen om je heen. En wat dacht je dat geïnspireerde actie – dus actie die echt komt vanuit verbinding met jezelf – teweeg kan brengen? Al 3 redenen die het waard zijn om in jezelf te investeren! Daarnaast is aan jezelf werken ook gewoon heel leuk. Het is ontzettend fijn als je dingen beter gaat begrijpen en het geeft een kick om het effect van de oefeningen te merken! Tot slot: voor 10 live coachingssessies betaal je al gauw € 800,-. Nu krijg je 10 lessen voor een bedrag waar je normaal misschien 2 live coach-sessies voor kunt doen. Misschien maakt die gedachte het makkelijker om in jezelf te investeren?
Wat heeft deze training dat andere trainingen niet hebben?
Toen ik zelf besloot meer naar m’n hart te luisteren, had ik geen idee waar te beginnen. De tips en termen uit tijdschriften of video’s
vlogen me om de horen, maar het duizelde me. Waar moest ik beginnen? Ik miste een logisch verhaal dat al die termen met elkaar verbond, en de samenhang liet zien. Ik wilde snáppen hoe het werkt, waarom het zo moeilijk kan zijn naar je hart te luisteren, en hoe je daaraan kunt werken. Juist door die drang, heb ik een zeer gestructureerde, logisch opgebouwde training kunnen maken. Die je niet alleen uitlegt wat je ‘moet doen’, maar uit laat snappen waaróm. Eerst dingen begrijpen, daarna aan de slag.
Ik bespaar je, kortom, de tijdrovende zoektocht en kan je echt digitaal bij de hand nemen. Dat ook nog eens aan de hand van de 4 thema ’s die ik zélf heb samengesteld als de meest essentiële thema’s, en die ik nog nooit met z’n viertjes samen teruggezien heb in een boek of andere training. Ook daarin is mijn training dus uniek!

 

Quick fix of lifestyle?

Natuurlijk. Een dagje sauna of een fijne massage brengen je weer even dichter bij jezelf. Maar vaak werkt zo’n quick fix maar kort. Je is-dit-het-nou-gevoel komt als een boomerang terug.

Om langdurig inspiratie, energie en plezier te voelen, zul je van naar je hart luisteren een gewoonte moeten maken. Of beter nog: een lifestyle!

Dit is wat je krijgt!

Minimaal 1 audio per les met heldere uitleg over het hoofdthema

Inspirerende video’s en heerlijke meditaties ter ondersteuning van de thema’s

Een werkboek per les met inzichtsvragen, opdrachten en tools

De ‘Uit je hoofd, in je hart’-toolkit. Bomvol tips, tools & tricks!

Dit is wat wat je leert!

N
Waarom goede verbinding met jezelf éssentieel is voor plezier en voldoening in je werk/ leven
N

Waarom het bij jou niet zo goed lukt

N

Hóe je actief aan zelf-verbinding kunt werken met behulp van de toolkit

N

Hoe je blokkades om je verlangens te volgen kunt herkennen en ze kunt overwinnen

N
Hoe je jouw inspiratie, passie en energie maximaal kunt voeden
N
Hoe je de tips en tools praktisch toe kunt passen in je dagelijks leven
N
Hoe je van daaruit geïnspireerde actie kunt nemen!

Dit mag je van mij verwachten…

Z

Ik neem je mee op reis langs alle thema’s die essentieel zijn rondom het volgen van je hart en leren kennen van je verlangens

Z

Ik bied een heldere structuur en een logisch verhaal, dat goed te volgen is.

Z

Ik geef passende opdrachten per les. Je krijgt daarbij inzicht in je eigen patronen, en je oefent met ander gedrag.

Z

Bij email-support of coaching: ik stimuleer je om bij te blijven, beantwoord al je vragen, geef heldere feedback op je opdrachten en denk maximaal met je mee!

En dit verwacht ik van jou!

R

Jouw volle aandacht voor de audio’s, video’s en opdrachten. Dat betekent zowel een investering in tijd, als in aandacht.

R

Vermogen en bereidheid om naar jezelf te kijken en te reflecteren. Dit is nodig om goed profijt te hebben van de vragen uit het werkboek!

R

Bereidheid om je gedrag te veranderen, en hierin te oefenen. Old ways won’t open new doors!

R

Trek aan de bel als je merkt dat dingen te snel gaan, of dingen niet helder zijn! Alleen dan kan ik tijdig reageren en met je meedenken over een oplossing!

Nog één keer de essentie!

 

Dit 12 weekse online programma leert je hoe je weer écht in verbinding komt met jezelf. Welke verlangens er in je leven, door patronen die je daarvan afhouden te doorzien.

Je bewustzijn wordt groter. Je leert veel sneller te herkennen wanneer je níet met jezelf verbonden bent.

Je leert aan de hand van de tips en tricks uit de toolkit, en de oefeningen die je doet, wat je op zo’n moment kunt doen. Zodat je je binnen no-time weer beter met jezelf kunt verbinden.

Je komt daardoor steeds dichter bij je kern en bij je verlangens. Je weet steeds beter waar je heen wilt. En je bepaalt je stip op de horizon!

Vanuit dat verlangen en de energie die daarbij vrijkomt, kom je tot geïnspireerde actie. En stap voor stap dichter bij je doelen!

Voel je een duidelijke JA!? Meld je dan nu aan!

Investeren in jezelf is NOOIT een slecht idee. Je hebt er een leven lang profijt van!

Pin It on Pinterest