Selecteer een pagina

Haal jij het beste uit jezelf?

 Je hebt een baan, maar je merkt de laatste tijd dat er iets knaagt. Je hebt het gevoel dat je niet zo tot bloei komt als je zou willen! Je weet dat je er iets aan zou moeten doen om dit te veranderen. Maar je weet niet waar te beginnen en dus heb je nog weinig actie ondernomen. ‘Je kijkt het nog wel even aan’, zeg je tegen jezelf. Of: ‘Nou ja, zo slecht is het nou ook weer niet’.

Zo draai je al een tijdje cirkeltjes. En dus verandert er niets.

 Tijd om de cirkel te doorbreken! Je hebt dit gevoel niet voor niets: diep in je hart weet je dat er meer mogelijk moet zijn! Of dit nu is op je huidige werk of elders – het wordt tijd om alles eens goed op een rij te zetten!

Boek een 1 op 1 VIP dag!

Een uurtje coaching is zo voorbij en dan moet je weer een paar weken wachten tot de volgende afspraak. Om écht iets in beweging te zetten. doen we het meteen goed! Tijdens een VIP-dag draait het een dag(deel) lang helemaal om jou. We verkennen je situatie, maar slaan ook spijkers met koppen! Tijdens de VIP-dag staan 2 thema’s centraal:

Zelfkennis

  Hierbij staat het ontdekken van wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt centraal. Het pakketje bij elkaar, zie ik als je persoonlijke goud.

  Wat maakt jou tot wie jij bent? Wat is jouw persoonlijke kleur, die je onderscheidt van anderen? En welke richting zou je van hieruit op willen bewegen, om meer tot bloei te komen?

Persoonlijk leiderschap

Hierbij gaat het om het nemen van 100% verantwoordelijkheid voor wie je bent en waar je heen wilt. Hoe kom je van A naar B? Welke acties zijn daar voor nodig? En welke uitdagingen of belemmeringen kom je daarbij tegen?

Dit resulteert in een realistisch actieplan voor de komende periode, waarbij ook focus, flow en doorzettingsvermogen aan de orde komen. Zodat de kans dat je je aan dit actieplan houdt maximaal is!

Persoonlijk

Je krijgt een dag(deel) mijn volle aandacht. Doordat we ruim tijd hebben, kunnen we goed de diepte in. Ik verplaats me helemaal in jouw situatie, maar stap daar ook weer uit om concrete adviezen te geven.

b

Gestructureerd

Op basis van een korte vragenlijst die ik je vooraf stuur, spreken we een heldere werkwijze af met een duidelijke lijn die we tijdens de dag aanhouden. Zo kunnen we zo concreet mogelijk aan de slag!

Actiegericht

De sessie is erop gericht om echt in beweging te komen. Daarom is er ook aandacht voor alles, dat dit mogelijk in de weg staat. Je gaat terug naar huis met een concreet actieplan en jouw aandachtspunten!

Kortom: alles dat je nodig hebt om in beweging te komen..!

Hoe gaat het in z’n werk?

Uitgangspunt voor de VIP-dag is een intakeformulier dat ik je vooraf toestuur. Hierdoor krijg ik helder waar jij op dit moment het meest behoefte aan hebt. Door jouw vragen en eventuele knelpunten goed in beeld te hebben, kan ik inschatten hoe lang we ongeveer nodig zullen hebben en hoe de agenda er uitziet. Door een goede voorbereiding gaan we tijdens de VIP-dag intensief en actief aan de slag met jouw toekomst! Na een kennismaking nemen we eerst jouw persoonlijke goud onder de loep: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Dit gedeelte wordt voor de VIP-dag al grotendeels thuis voorbereid, door het schriftelijk beantwoorden van inzichtgevende vragen die je hierop meer zicht geven. Vervolgens leggen we dit naast je huidige situatie. Op welke manier kun je jouw kwaliteiten beter inzetten op je werk? Of merk je misschien dat je eigenlijk liever een andere richting op wilt? Het belangrijkste is dat je hierover helderheid krijgt voor jezelf. Zodat je passende actie kunt nemen en uiteindelijk meer van je persoonlijke goud kunt inzetten! Gedurende de dag nemen we natuurlijk genoeg pauzes en een goede lunch. We sluiten de dag af met een concreet actieplan waar je de komende periode mee aan de slag gaat! We plannen een vervolgafspraak via Skype in voor een maand later, om te horen hoe het gaat en om je scherp en gefocussed te houden.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om jezelf écht serieus te nemen? Om het heft in eigen hand te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn om het beste uit jezelf te halen?

Dan ga ik graag met je aan de slag!

Elke maand heb ik plek voor 4 VIP-dagen. Ze vinden in Amsterdam plaats.

Neem contact met me op als je in beweging wilt komen en een VIP-dag wilt boeken!

Tip: vergoeding vanuit je werk

 

Organisaties reserveren meestal jaarlijks een budget voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Sommige organisaties bieden daarnaast nog extra mogelijkheden aan, bijvoorbeeld om eens in de 5 jaar carrièrecoaching te vergoeden. Gemotiveerde medewerkers die hun talenten benutten, betekent voor organisaties namelijk: hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en minder uitval van medewerkers.

Schroom dus niet, om je wens om meer uit jezelf te halen te delen met je werkgever. En vraag eens gewoon naar de mogelijkheden! Welke werkgever wordt er nu niet blij van medewerkers die meer uit zichzelf willen halen?!

Meest gestelde vragen

Ik twijfel of ik eigenlijk wel op de juiste plek zit qua baan. Kom ik met die vraag ook in aanmerking voor een VIP-dag?
Jazeker! Juist als je niet zeker weet of je huidige baan wel echt bij je past, is het belangrijk weer even goed stil te staan bij wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. Pas als je daar echt goed zicht op hebt, kun je bekijken welke mogelijkheden er zijn die goed daarbij aansluiten. Of dit nu binnen je huidige organisatie is, of daarbuiten. De VIP-dag geeft daarvoor een perfecte basis!
Ik twijfel tussen de VIP dag en jouw online training. Wat is het slimst om te doen?
Dat hangt er vanaf wat op dit moment het beste bij je past. Ben je zo onrustig dat je het liefst snel aan de slag wilt, dan is de VIP-dag perfect. We werken immers een dag intensief samen en slaan waar mogelijk direct spijkers met koppen. Heb je juist meer behoefte aan een rustige opbouw en bezinning tussendoor, dan is het 12 weekse online programma heel geschikt. Dezelfde thema’s komen aan de orde, alleen heeft het onlineprogramma een langere introductie, en staan we in het programma nadrukkelijker stil bij de achtergrond van het beste uit jezelf halen (o.a. zelfverbinding en keuzes maken vanuit je hart). De VIP dag heeft een korter intro en focust sneller op zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Wil je overleggen, neem dan gerust contact met me op!
Wat kan ik van jou als coach verwachten?
Wat ik terug hoor van anderen, is dat ik betrokken ben: ik wil echt weten wie ik tegenover me heb zitten en probeer echt in jouw huid te kruipen. Tegelijkertijd ben ik altijd op zoek naar ruimte voor beweging. Ik heb goede antennes, die feilloos aanvoelen wat er bij jou in de weg staat bij het zetten van stappen. Ik schroom niet om daarbij ‘liefdevol te confronteren’, zoals dat zo mooi heet… Aan mij heb je dus een coach die samen met jou op zoek gaat naar je krachten, je stimuleert om hier iets mee te doen en met je meekijkt wat er eventueel in de weg staat. Verder ben ik echt iemand van de tools en deel ik die graag met je om persoonlijk leiderschap voor jou makkelijker te maken. Ook na de VIP dag kun je van mij nog betrokkenheid verwachten bij je proces. Ik wil heel graag weten hoe het je na de VIP dag vergaat en denk ook dan nog graag met je mee!
Wat zijn de kosten van de VIP-dag?
De kosten zijn afhankelijk van jouw behoefte en de tijd die we nodig hebben om hieraan te werken. Bijv: is er een analyse nodig rondom ‘wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’? Hoeveel uren verwachten we deze dag samen te werken? En: betaal je de kosten zelf of worden deze door je werkgever vergoed? Op basis van deze gegevens maak ik een offerte.
Ik heb al een aardig goed beeld van wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Maar toch heb ik het gevoel dat ik niet uit mezelf haal wat er in zit. Kan de VIP-dag me toch helpen?
We stellen samen vast hoe de VIP-dag er uit gaat zien en wat je nodig hebt. Als jij denkt dat een analyse van wie je bent, wat je wilt en waar je talenten liggen, echt niet nodig is omdat je bijvoorbeeld eerder al een test hebt gedaan, dan is dat prima. Dan houden we dat deel kort, en kun je bijvoorbeeld de resultaten van een eerdere test meenemen als basis voor het gesprek. We focussen ons dan op wat je hiermee zou willen doen, en hoe je hier naartoe kunt werken. En welke dingen hierbij eventueel in de weg staan.
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Haal jij steeds meer het beste uit jezelf, dan krijg je dat links of rechtsom terug. In plezier en voldoening in je werk bijvoorbeeld, maar ook in de vorm van bijvoorbeeld nieuwe kansen en mogelijkheden. Het helpt enorm om een goed beeld te hebben van wie je bent, wat je wilt en wat je talenten zijn. Sterker nog: ik vind dat iedereen hierbij minimaal eenmaal in z’n leven grondig bij stil zou moeten staan. Ken je je eigen basis, dan kun je van daaruit een heldere richting bepalen. Bovendien leer je tijdens deze VIP-dag ook nog eens hoe je persoonlijk leiderschap kunt nemen om te zorgen dat er ook daadwerkelijk iets in beweging komt. Zodat je je doelen ook echt gaat bereiken! Mogelijk is jouw werkgever bereid (een deel van) de kosten op zich te nemen, omdat jouw werkgever er alle voordeel bij heeft als jij je ambities en talenten kent en weet in te zetten. Werkgevers hebben potjes voor persoonlijke- en of carrière-ontwikkeling. Overleg dit dus zeker met je werkgever!

Voel jij een duidelijk ‘ja!’, neem dan vandaag nog contact met me op!

Pin It on Pinterest