YOUR WORK. YOUR ART.

Zin in je werk!

Hoeveel van jezelf neem jíj mee in je werk?

Werk en passie gaan voor veel mensen niet samen. Misschien staat werk voor jou ook vér af van wie jij bent als persoon. Het ‘hoort er bij’, en in privétijd doe je pas de dingen die je écht gelukkig maken… Juíst die scheiding zorgt ervoor dat je weinig plezier in je werk hebt. Want hoe kun je zin in je werk hebben, als je jezelf én je passies tijdens werkuren ‘uitzet’?

Misschien ben je niet anders gewend. De meesten van ons hebben niet geleerd keuzes te maken vanuit passies en talenten. Op school is hier vaak maar weinig aandacht aan besteed. En ook in onze samenleving ligt de nadruk eerder op het maken van ‘verstandige’ keuzes en zekerheid, dan op het ontdekken van je dromen en talenten. Waarschijnlijk heb je deze dus nooit écht leren kennen, of om praktische redenen genegeerd. Of nog erger: je denkt dat je ze niet hébt!

Dat geeft onrust. Je hebt wel degelijk talenten en passies – en ze willen geleefd worden! Zet je ze buitenspel, dan gaat dat ten koste van plezier, motivatie en energie in je werk. Dit kan zelfs tot een bore-out leiden. Zonde, want er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Bore-out coach & psycholoog

Ik ben Miranda van Eenennaam.
Ik help mensen met een bore-outgevoel weer met passie en plezier te werken. Bij een bore-out zijn je talenten en passies simpelweg in slaap gevallen. Je kunt te weinig van jezelf in je werk kwijt, en verliest daardoor je motivatie, plezier en energie. Ik help je je eigen dromen, talenten en passies (weer) ‘wakker’ te maken. Van daaruit zetten we verdere stappen richting plezier en voldoening in je werk!

Resultaten coaching

  • Zicht op je passies, talenten, dromen, persoonlijkheid en waarden
  • Helderheid over jouw ideale werk & werkomgeving
  • Een concreet actieplan om je talenten te leven en je ideale werksituatie te bereiken
  • Het maken van krachtige keuzes, die passen bij datgene dat je nastreeft
  • Vergroting van je zelfvertrouwen en zichtbaarheid

Zet een eerste stap! (gratis)

Meditatie is een fantastische tool om je meer met je kern te verbinden. En weer écht te luisteren naar dat innerlijke stemmetje, dat je misschien iets te vaak negeert…

Door te mediteren geef je jezelf meer ruimte om te voelen wat je het liefst wilt qua leven en werk. Het is daarmee een heel fijn startpunt!

Gun jezelf meer ruimte. Meld je aan voor de online summercourse ‘Moeiteloos mediteren!’

Online Training (intensive)

12 weekse training ‘Uit je hoofd, in je hart!’

Het beste uit jezelf halen in leven & werk, begint bij het kennen van jezelf. Maar soms weet je even helemaal niet meer wie je bent en wat je uniek maakt. Ik help je graag om weer in te tunen op je hart – want daar liggen de antwoorden. Vervolgens leer je hoe je jouw leven en werk zoveel mogelijk in lijn brengt met wie jíj bent!

Vraag jezelf niet af
wat de wereld nodig heeft.

Vraag jezelf liever af wat het is
waardoor jíj tot leven komt
en wat je gelukkig maakt

Breng dát in de wereld!

Want wat de wereld nodig heeft
is mensen die tot leven zijn gekomen

Howard Thurman

Schrijver & Filosoof

Lees mijn laatste blogs

Pin It on Pinterest